Subscribe Us

Aardappel soep

Aardappel soep -glutenvrij-

Dit recept zal jou en je gasten verrassen met de heerlijke combinatie van aardappel en pompoen. 

Ingrediënten

3 aardappelen 

1 wortel 

2 eetlepels 

rode linzen 

3 tomaten 

5 glazen kippenbouillon 

1 plakje pompoen 

1 ui 

munt 

zout


Bereiding

  • Doe een eetlepel plantaardige olie in de pan. 
  • Voeg de in blokjes gesneden aardappelen, wortelen en pompoen toe. 
  • Snijd de ui doormidden en voeg deze toe. Voeg de geschilde en fijngesneden tomaten toe, voeg de bouillon toe en laat het geheel koken.  
  • Voeg de gewassen linzen toe als het begint te koken. 
  • Als alle ingrediënten gaar zijn, haal je de pan van het vuur, pureer je de soep met een staafmixer, zet hem weer op het vuur en voeg eventueel water toe.

Een reactie posten

0 Reacties