Subscribe Us

Aubergine rolletjes


Ingrediënten

2 aubergines 

3 uien 

1 theelepel suiker 

3 eetlepels olijfolie 

2 teentjes knoflook 

3 tomaten 

zout 

zwarte peper 

plantaardige olie - om te frituren


Bereiding

  • Snijd de aubergines lang en dun. 
  • Bak het in hete olie en verwijder overtollige olie door ze op een bord met keukenpapier te leggen.  
  • Snijd de uien in dunne plakjes. Voeg olijfolie toe aan de pan en bak tot het roze wordt. 
  • Voeg de in dunne plakjes gesneden knoflook toe.  
  • Schil de tomaten en snijd het in blokjes. Voeg toe aan de uien en bak. 
  • Voeg suiker, zout en zwarte peper toe en bak verder. Haal van het vuur als de water is opgenomen. Je vulling voor de aubergine is klaar.
  • Rol de vulling één voor één in de plakjes aubergine.  
  • Schik ze in een ovenschaal en bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.  Serveer de aubergine rolletjes koud en bestrooi met gehakte peterselie.

Een reactie posten

0 Reacties