Ingrediënten
2 aubergines
3 uien
1 theelepel suiker
3 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
3 tomaten
zout
zwarte peper
plantaardige olie - om te frituren
Bereiding
- Snijd de aubergines lang en dun.
- Bak het in hete olie en verwijder overtollige olie door ze op een bord met keukenpapier te leggen.
- Snijd de uien in dunne plakjes. Voeg olijfolie toe aan de pan en bak tot het roze wordt.
- Voeg de in dunne plakjes gesneden knoflook toe.
- Schil de tomaten en snijd het in blokjes. Voeg toe aan de uien en bak.
- Voeg suiker, zout en zwarte peper toe en bak verder. Haal van het vuur als de water is opgenomen. Je vulling voor de aubergine is klaar.
- Rol de vulling één voor één in de plakjes aubergine.
- Schik ze in een ovenschaal en bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Serveer de aubergine rolletjes koud en bestrooi met gehakte peterselie.
0 Reacties