Babagannoush Salade

Ingrediënten
1 ui
2 grote aubergine's
1 grote tomaat
1 rode paprika
1/2 kopje olijfolie
2 teentjes knoflook
1 theelepel zout
1 theelepel zwarte peper
1 theelepel rode paprikapoeder
1 theelepel gemalen rode peper
2 eetlepels granaatappel melasse
1/4 citroensap
Bereiding
- Rooster de aubergine, tomaten en paprika's goed.
- Schil de knoflook en plet deze goed.
- Hak de ui fijn.
- Schil de aubergine, tomaten en paprika's. Verwijder de zaden van de paprika's en hak alle ingrediënten fijn en wacht tot je geroosterde en gehakte groenten op kamertemperatuur zijn.
- Hak de muntblaadjes ook fijn.
- Doe vervolgens alle ingrediënten in een kom en meng ze goed met een lepel. Giet de citroensap, kruiden, knoflook en granaatappelsiroop eroverheen.
0 Reacties