Ingrediƫnten
1 pak kant en klare soepballetjes uit de supermarkt
1 ui -fijngesneden-
1 rode puntpaprika -julienne gesneden-
2 wortelen -in schijfjes-
5-6 aardappelen -in schijfjes-
2 eetlepels tomatenpuree
Bouillonblokje
zonnebloemolie
zwarte peper
Bereiding
- Doe olie in de pan en bak de soepballetjes tot ze bruin zijn.
- Voeg de fijngesneden ui en de paprika toe en bak verder tot je ui en paprika's zacht zijn geworden.
- Voeg de wortelen toe en bak deze ook even mee zodat ze zacht worden.
- Voeg nu de tomatenpuree toe en bak ongeveer een minuut totdat het tomatenpuree gaar is.
- Voeg nu de de aardappel in je de pan en roer Ć©Ć©n keer.
- Voeg het gekookte water toe zodat deze het geheel net bedekt.
- Als het begint te koken zet je de vuur laag en laat je het koken tot het water met de tomatenpuree is gebonden en de groenten zacht zijn.
- Voeg eventueel naar wens een bouillonblokje tijdens het koken.
0 Reacties