Hoe maak je Cacao cake met druppels ?
Ingrediënten
1 glas olijfolie
1 glas water
melk
4 eieren
een half pakje chocoladedruppels
1,5 glazen suiker
4 eetlepels cacao
2 pakjes vanille
2 pakjes bakpoeder
1 snufje zout
3 glazen bloem
Voor de top:
1 stuk chocoladedruppels1 pakje chocoladesaus
1 kopje melk
Bereiding
- Meng de suiker en het ei met de mixer tot het schuimig wordt.
- Voeg melk, olijfolie, zout en cacao toe en blijf mixen met een mixer.
- Voeg als laatste de bloem, vanille en bakpoeder toe en meng goed, voeg dan de chocoladeschilfers toe en meng.
- Giet het cakebeslag in een ingevette cakevorm en bak in een voorverwarmde oven van 185 graden.
- Bereid de kant-en-klare chocoladesaus met melk en versier je Cacao cake met druppels en chocoladesaus.
0 Reacties