Ingrediënten
2 glazen couscous
Water
2 eetlepels boter
1 eetlepel olijfolie
2 - 3 takjes salie
2 teentjes knoflook
1 snufje kurkuma
zout
witte peper
Bereiding
- Doe water in een diepe pan en breng het aan de kook.
- Voeg zout toe aan je kokende water, voeg je couscous toe en kook.
- Zeef je gekookte couscous met een zeef.
- Neem de pan waarin je de couscous gekookt hebt terug naar het vuur en verwarm hem.
- Voeg boter en olijfolie toe aan je pan. Voeg de salie en de hele knoflook toe, meng en breng de olie op smaak.
- Als de olie aroma heeft, haal dan de salie en knoflook uit de pan.
- Voeg kurkuma toe aan de pan en meng.
- Voeg de couscous toe die je gekookt en gezeefd hebt en meng.
- Voeg zout en witte peper toe en meng. Serveer warm.
0 Reacties