Subscribe Us

Driehoek Borek met kaas


Hoe maak je Driehoek borek met kaas?

Ingrediënten

1 pak / 3 stuks yufka te koop in een Turkse supermarkt

1 eetlepel yoghurt 

1 ei 

zonnebloemolie


Voor de vulling;

zachte witte kaas 

1 handvol geraspte cheddarkaas 

peterselie


Bereiding Driehoek borek met kaas

  • Meng de zachte witte kaas, cheddarkaas en de peterselie in een kom.
  • Vouw het yufka in tweeën en snijd er dikke reepjes van ongeveer 7-8 cm uit. 
  • Meng het ei met yoghurt en smeer dat op de repen met behulp van een keuken kwast.
  • Leg  de vulling op de binnenkant van het deeg op het uiteinde en wikkel het in een driehoek.
  • Verwarm zonnebloemolie in een pan en bak je Driehoek borek met kaas tot ze goudbruin zijn.

Een reactie posten

0 Reacties