Gebakken rode mul
Ingrediënten
1 kilo mul (vis)
1 eetlepel roomboter
2 middelgrote uien
1 eetlepel tomatenpuree
1 groene paprika
2 eetlepels zwarte peper
2 theelepels zout
1 theelepel paprikapoeder
3-4 laurierblaadjes
1 eetlepel roomboter
2 middelgrote uien
1 eetlepel tomatenpuree
1 groene paprika
2 eetlepels zwarte peper
2 theelepels zout
1 theelepel paprikapoeder
3-4 laurierblaadjes
Bereiding
Scheid de vis van het hoofd en was. Bestrooi het met zout. Hak de paprika fijn. Snijd de uien in dunne plakjes. Doe de boter in een pan en bak deze 5 minuten met tomatenpuree. Voeg alle kruiden toe en bak nog 1-2 minuten, haal dan van het vuur. Vet de bakplaat in waarin je de vis gaat maken.Leg onderaan de uien en leg de vissen daarop. Giet je roombotersaus er overheen en leg de laurierblaadjes bovenaan. Wacht tot de vissen gaar zijn en eet ze op voordat ze afkoelen! Eet smakelijk!
0 Reacties