Gegrilde rode punt paprikasalade
Hoe maak je salade van geroosterde rode paprika's?
Ingrediënten
10 rode puntpaprika's
1 kopje olijfolie
Half kopje azijn
2 teentjes knoflook
zout
Voor de versiering:
verse tijm
Bereiding
- Rooster de rode paprika's in de ovengrill.
- Maak de schelpen en de zaadjes schoon en leg ze op een bord.
- Meng olijfolie, zout en azijn in een kom. Schil de schil van de knoflook, hak fijn en voeg aan de olijfolie.
- Giet dit mengsel over de rode paprika's. Garneer met verse tijm en serveer.
Wat zijn de trucs van geroosterde rode paprikasalade?
Je kunt rode paprika's ook op het fornuis roosteren in plaats van in de oven.
Je kunt de geroosterde paprika's gemakkelijker schillen door ze onder water te houden.
Naast rode paprika's kun je geroosterde aubergine toevoegen.
Als je wilt, kun je ook kant-en-klare rode paprika's uit een blik gebruiken.
Schenk de olijfolie wanneer je de rode punt paprikasalade serveert.
0 Reacties