Subscribe Us

Gehaktballetjes met kaas


Hoe maak je Gehaktballetjes met kaas ?

Ingrediƫnten voor gehaktballetjes

500 gr. rundergehakt

1 ei

1 ui

3 teentjes knoflook

1 kopje droge broodkruimels

2 eetlepels ketchup

1 kopje geraspte kaas

zwarte peper

spaanse peper

komijn

zout 

Voor saus:

5 middelgrote tomaten

1 ui

2 teentjes knoflook

zwarte peper

zout


Bereiding

  • Voeg de geraspte kaas toe aan de gehaktballetjes ingrediĆ«nten en kneed het gehakt goed door.
  • Maak er platte gehaktballetjes van en bak ze 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
  • Snijd ondertussen de tomaten, ui en knoflook fijn en meng met elkaar. Voeg toe aan de gehaktballetjes uit de oven.
  • Voeg zout en kruiden toe en serveer je Gehaktballetjes met kaas warm...

Een reactie posten

0 Reacties