Gevulde Kool Bladeren
1 kool
300 gr. Gehakt
2 kopjes rijst
2/3 glas olijfolie
2 uien
4-5 teentjes knoflook
2 eetlepels tomatenpuree
1/2 kopje water
1 theelepel gedroogde munt
1 theelepel chilipeper
1 snufje zout
1 snufje zwarte peper
1/2 bosje peterselie
1 handvol walnoten
2 kopjes rijst
2/3 glas olijfolie
2 uien
4-5 teentjes knoflook
2 eetlepels tomatenpuree
1/2 kopje water
1 theelepel gedroogde munt
1 theelepel chilipeper
1 snufje zout
1 snufje zwarte peper
1/2 bosje peterselie
1 handvol walnoten
Ingrediënten voor saus
1 eetlepel tomatenpuree2 teentjes knoflook
2 glazen water
Zonnebloemolie
1 snufje zout
Bereiding
Verwijder de buitenste bladeren van de kool. Kook de koolblaadjes 1-2 minuten in kokend water. Doe alle ingrediënten voor de vulling in een kom en meng het goed. Verwijder de middelste nerven van de kool. Vul de wraps met vulling en wikkel ze in. Leg de geaderde delen van de kool op de bodem van de pan en leg de ingepakte wraps een voor een in de pan. Meng en giet de ingrediënten voor de saus voor wraps in een kleine pan. Bedek het eventueel met een bord zodat de wraps niet open gaan en kook het op laag vuur totdat ze zacht worden. Eet smakelijk!
0 Reacties