Subscribe Us

Haydari

Yoghurt-feta met gedroogde munt




Ingrediënten

6 eetlepels Gezeefde yoghurt ( in Turkse Supermarkten te koop)
1 bosje dille
1 eetlepel roomboter 
2 theelepels munt 
1 theelepel zout 
1 plakje fetakaas 
1 teen knoflook


Bereiding

  • Verwarm de roomboter in een pan. 
  • Voeg dan de munt toe en bak alroerend ongeveer 20 seconden en haal van het vuur. 
  • Doe de Gezeefde yoghurt in een kom. Verkruimel de feta kaas met een vork. 
  • Hak de dille fijn en voeg toe aan de yoghurt. 
  • Voeg tenslotte je de muntboter, geplette knoflook en zout toe en meng. 
  • Verspreid je Haydari op een serveerschaal en versier met olijfolie en dille. 
Eet smakelijk.

Een reactie posten

0 Reacties