Ingrediënten
1 pakje doner kebab
1 Turkse pide brood
2 tomaten
1 kom Griekse yoghurt
50 gram gezouten roomboter
2 eetlepels peperpasta (salca)
3-4 groene peper's
1 theelepel zout
Bereiding
Snijd de turkse pide brood en leg ze op een bord.- Snijd de tomaten in plakjes en leg ze op de rand van het bord.
- Bak de paprika's in een pan en leg het op de rand van het bord.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEin-oRwqvBzUV38_CZ_XrsiInahe_ENcMPB9ia_pFXm_9PFTpKwu-rD4tRlUDmMlKMYNDu3CBXHowVt1P6oRYrpgCMwKPmz4UdOBVFzJ109TwHVrTtB_kyqY1ASdxdLwNPb0T8-QTYnc-SA/w640-h400/iskender-kebap.jpg)
- Verdun de tomatenpuree en een glas water in een teflon pan en kook tot het een saus wordt.
- Giet ongeveer 1 eetlepel tomatenpuree saus op het brood op het bord.
- Voeg de doner kebab vlees op de tomatenpuree saus die nog in de pan zit en laat het even sudderen.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsrRqOK5WsG80tselLmz-cJ1KEOaz_szP93dQsw2FKWYaKRrUMiYKnWbwbpi9VxE0-djesvozLzTleUEnOJNYMH8wLmWFtPF7QPYULVw57EKVZFS8WD7hhuaCIwicUD3famiPvjJv9AXMY/w640-h400/iskender-recept.jpg)
- Verdeel het doner kebab vlees over de broden.
- Smelt de roomboter in een pan en voeg toe.
- Voeg de Griekse yoghut toe en serveer.
Eet smakelijk !
0 Reacties