Subscribe Us

Lam schenkel


Hoe maak je Lam schenkel ?

Ingrediënten

2 lamsschenkels

2 eetlepels roomboter

2 glazen gekookt water

7 takjes peterselie

1 ui

4 teentjes knoflook

zout

zwarte peper

½ citroen


Bereiding

  • Was eerst de lamsschenkel grondig. Marineer vervolgens de lamsschenkel met roomboter, peper, citroen en olie.
  • Plaats de gemarineerde lamsschenkel in een diepe snelkookpan.
  • Voeg dan 1 ui toe zonder deze te schillen en sluit dan het deksel van de snelkookpan en kook de lamsschenkels op laag vuur.
  • Zodra het geluid uit de druk komt, laat je de pin erop zakken en wacht je op deze manier 1 uur op laag vuur tot het gaar is.
  • Denk eraan om een ​​tijdje te wachten na het uitschakelen van het vuur alvorens je het deksel van de snelkookpan opent.


Een reactie posten

0 Reacties