Ingrediënten
400 gram kalkoenborst
2 rode capia-paprika's
1 groene paprika
2 grote uien
2 eetlepels sojasaus
1 theelepel curry
1 knoflook
1 theelepel zwarte peper
2-3 eetlepels zonnebloemolie
Bereiding
- Schil de uien en hak ze fijn.
- Verwijder vervolgens de zaden van de paprika's en hak ze in julienne vorm.
- Snijd het kalkoenvlees in blokjes.
- Doe wat olie in een pan en doe het kalkoenvlees erin. Begin met sauteren op laag vuur.
- Voeg de ui toe aan het gebakken kalkoenvlees, fruit nog een paar minuten en voeg dan de paprika's toe.
- Voeg de sojasaus en kruiden toe als alle ingrediënten goed gebakken zijn.
- Voeg zout naar smaak toe en haal van het vuur. Strooi er desgewenst sesamzaadjes overheen en serveer warm.
Eet smakelijk.
0 Reacties