Subscribe Us

Pasja borek

Hoe maak je Pasja borek ?

Ingrediënten

een halve kg bloem
2 eieren
vleesbouillon
knoflook
750 g gehakt
1 ui
een beetje zout
pepervlokken
roomboter
yoghurt


zonnebloemolie om te frituren

Bereiding Pasja borek

  • Kneed een halve kg bloem en eieren met water. Rol in dunne ronde stukjes uit.
  • Hak de ui fijn. Fruit de ui in een pan, voeg het gehakt toe en bak het.
  • Bak het deeg aan beide kanten in hete olie en zet apart.
  • Week je deeg door beide kanten van het opgewarmde deeg in de bouillon te dompelen en doorweekt te houden.
  • Leg een laag deeg op een serveerschaal en leg een laag gehakt. Doe dit met alle lagen.
  • Meng de knoflook met de yoghurt.
  • Fruit de pepervlokken in een stuk boter.
  • Schenk knoflookyoghurt en in boter gebakken pepervlokken over je Pasja borek lagen en garneer met gehakte peterselie...



Een reactie posten

0 Reacties