![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBFINDK0mF07_yKwIwknTwlWn6yzZDsrb_RKQSQAI-0GXUG3dMZs_zFHQJZZ3FIQ8lQ0o-zo8bc7jncPOQ9ozWvcS8EwhfvWWE_XX_zhgKlp6xYs20mKB6Cog_4HA7PrgnFlJ4vsoWK0xt/w640-h426/pasja-borek.jpg)
Hoe maak je Pasja borek ?
Ingrediënten
een halve kg bloem
2 eieren
vleesbouillon
knoflook
750 g gehakt
1 ui
een beetje zout
pepervlokken
roomboter
yoghurt
zonnebloemolie om te frituren
Bereiding Pasja borek
- Kneed een halve kg bloem en eieren met water. Rol in dunne ronde stukjes uit.
- Hak de ui fijn. Fruit de ui in een pan, voeg het gehakt toe en bak het.
- Bak het deeg aan beide kanten in hete olie en zet apart.
- Week je deeg door beide kanten van het opgewarmde deeg in de bouillon te dompelen en doorweekt te houden.
- Leg een laag deeg op een serveerschaal en leg een laag gehakt. Doe dit met alle lagen.
- Meng de knoflook met de yoghurt.
- Fruit de pepervlokken in een stuk boter.
- Schenk knoflookyoghurt en in boter gebakken pepervlokken over je Pasja borek lagen en garneer met gehakte peterselie...
0 Reacties