Subscribe Us

Perzik Crumble

 Perzik Crumble



Ingrediënten

6 kleine perziken - 3 grote perziken 

2 eetlepels suiker 

1 theelepel tarwezetmeel 

½ glas water 

Ingrediënten voor de Crumble;

50 gr. roomboter -in blokjes gesneden

50 gr. meel 

1 eetlepel suiker 

Ingrediënten voor het serveren; 

roomijs


Bereiding

Voor de Crumble; 
  • Doe de bloem, suiker en boter in een hakmolen mix totdat je kleine stukjes krijgt
Voor de fruit; 
  • Snijd je perziken in grote blokjes. Doe de suiker, zetmeel en water in een pan en kook tot een lichte consistentie. 
  • Als je zetmeelmengsel dik is, meng je deze met je perziken 

Combineren; 
  • Schenk de perziken die je hebt bereid in je ovenschotel en strooi de crumble die je hebt bereid erop. 
  • Bak in een voorverwarmde oven van 180 graden gedurende 30-40 minuten tot de bovenkant bruin is. Haalje perzik crumble uit de oven. Serveer met roomijs.



Een reactie posten

0 Reacties