Ingrediënten
1 pak petit beurre koekjes
1 pakje Turkse kookpudding uit een Turkse winkel.
500 ml. of 750 ml. melk (Aangegeven hoeveelheid op de puddingverpakking)
Ingrediënten voor de bovenkant
gemalen kokos
1 glas gemalen hazelnoten
5-6 suks verkruimelde petit beurre koekjes
Bereiding
- Begin met het kiezen van een geschikte bord of ovenvorm voor het maken van de Petit beurre taart.
- Kook de pudding met melk zoals uitgelegd op de verpakking.
- Roer de pudding tijdens het koken constant met een draadgarde.
- Als de consistentie dikker wordt, haal dan van het vuur en laat je pudding afkoelen.
- Leg de koekjes naast elkaar volgens de vorm van het bord en bedek het met pudding.
- Leg een laag koekjes en een laag pudding aan en ga door tot je pudding op is.
- Zor er voor dat je laatste laag van pudding is!
- Als je klaar bent, zet je je petit beurre taart in de koelkast en laat je het 2 uur afkoelen.
- Strooi er kokos over, versier met hazelnoten en verkruimelde petit beurre koekjes.
- Serveer het in vierkante plakjes.
0 Reacties