Subscribe Us

Petit beurre taart


Petit beurre taart. Het is een dessert dat zowel erg lekker is als in korte tijd te bereiden is. Hoe maak je een praktische Petit beurre taart? Hier is het recept voor petit beurre taart met chocolade pudding en koek!

Ingrediƫnten

1 pak petit beurre koekjes
1 pakje Turkse kookpudding uit een Turkse winkel.
500 ml. of 750 ml. melk (Aangegeven hoeveelheid op de puddingverpakking)

Ingrediƫnten voor de bovenkant

gemalen kokos
1 glas gemalen hazelnoten
5-6 suks verkruimelde petit beurre koekjes


Bereiding

  • Begin met het kiezen van een geschikte bord of ovenvorm voor het maken van de Petit beurre taart. 
  • Kook de pudding met melk zoals uitgelegd op de verpakking. 
  • Roer de pudding tijdens het koken constant met een draadgarde. 
  • Als de consistentie dikker wordt, haal dan van het vuur en laat je pudding afkoelen. 
  • Leg de koekjes naast elkaar volgens de vorm van het bord en bedek het met pudding. 
  • Leg een laag koekjes en een laag pudding aan en ga door tot je pudding op is.
  • Zor er voor dat je laatste laag van pudding is!
  • Als je klaar bent, zet je je petit beurre taart in de koelkast en laat je het 2 uur afkoelen.
  • Strooi er kokos over, versier met hazelnoten en verkruimelde petit beurre koekjes.
  • Serveer het in vierkante plakjes.





Eet smakelijk...



                                     

Een reactie posten

0 Reacties