Pide met fetakaas
Ingrediënten
125 gram roomboter
Half glas zonnebloemolie
3 eetlepels yoghurt
3 glazen bloem
1 theelepel zout
1 pakje bakpoeder
Half glas zonnebloemolie
3 eetlepels yoghurt
3 glazen bloem
1 theelepel zout
1 pakje bakpoeder
Voor de vulling en afwerking
peterselie
fetakaas
1 ei geel
fetakaas
1 ei geel
Bereiding
Smelt de roomboter in een pan en doe samen met de ingrediënten voor het deeg in een kom. Meng en kneed tot een zachte deeg. Neem een handvol deeg van het deeg en rol ze open tot een pide. Hak de peterselie meng het met feta kaas. Doe de kaasvulling er in en dek de randen af. Vorm er pide broodjes van.
Smeer eigeel aan de zijkanten van je pide's en bak in de oven op 180 graden tot de bovenkant knapperig bruin wordt. Als je wilt, kun je er ook een ei op breken voordat je het uit de oven haalt.
Smeer eigeel aan de zijkanten van je pide's en bak in de oven op 180 graden tot de bovenkant knapperig bruin wordt. Als je wilt, kun je er ook een ei op breken voordat je het uit de oven haalt.
0 Reacties