Ravioli met yoghurt ( Yogurtlu manti )
1 glas water
1 ei
1 snufje zout
1 glas bloem - om te kneden
Ingrediënten voor de vulling
1 ui - rasp
1 eetlepel gedroogde basilicum
Zout
Zwarte peper
Ingrediënten voor saus
2 eetlepels boter
1 eetlepel olijfolie Droge basilicum
Ingrediënten voor yoghurt
2 teentjes knoflook
Bereiding
Kneed alle ingrediënten voor het deeg in een kom. Laat het gemaakte deeg 4-5 minuten rusten. Verdeel het deeg in 2 stukken. Rol het deeg dun uit en snijd het in kleine vierkantjes.
Kneed in een kom voor de vulling rundergehakt, geraspte ui, gedroogde basilicum, zout en peper. Je vulling is klaar!
Vul de vulling in het deeg dat je gesneden en sluit het in de vorm van ravioli. Doe 10 glazen water en zout in een diepe pan en breng het aan de kook. Gooi de mantı die je hebt gemaakt in kokend water en kook 7-8 minuten.
De yoghurtsaus;
Pers de knoflook en meng deze met yoghurt.
Voor tomatensaus;
Meng de tomatenpuree, boter en olijfolie in een pan. Voeg gedroogde basilicum toe en zet apart. Neem de mantı op een serveerschaal en serveer het met yoghurtsaus en tomatensaus er bovenop. Eet Smakelijk !
0 Reacties