Subscribe Us

Romige tomatensoep




Een makkelijk basisrecept voor een lekkere romige tomatensoep.

Ingredienten

5-6 tomaten 
1 glas water water 
gerst noodle
olijfolie 
kippenbouillon blok
1 tomatenpuree


Topping 

geraspte kaas 
basilicum



Bereiding

  • Snijd eerst de tomaten door vieren en doe ze in een middelgrote pan. Voeg 1 glas water, de olijfolie, de gerstnoodle, kippenbouillon blok en de tomatenpuree  toe en zet je pan op middelhoog vuur.
  • Breng alle ingrediënten aan de kook. Kook nog ongeveer 10 minuten op laag vuur tot de gerst noodle zacht is geworden. 
  • Haal nu je pan van het vuur af en mix met een blender tot een geheel. Je soep is al bijna klaar!
  • Als je soep iets te dik is voeg je er wat gekookt water en zout bij naar wens en mix je nog een keer met de blender.
  • Garneer met geraspte kaas en fijngehakte basilicum. 

Eet smakelijk.




Een reactie posten

0 Reacties