Subscribe Us

Runder Carpaccio


Ingrediënten

160 gr ossenhaas 

een bosje rucola

Parmezaanse kaas 

zout 

zwarte peper 

mosterd (3 lepels) 

mayonaise (2 lepels)


Bereiding

  • Snijd de ossenhaas (als het een dikke plak is, snij door het midden horizontaal in 2 stukken) in 4 stukken. 
  • Doe een plastic vleeszak of rekfolie over het vlees heen en klop het voorzichtig open met een vleesklopper. 
  • Leg en verdeel het vlees dat je geklopt hebt op de serveerschaal in één laag. 
  • Meng mayonaise en mosterd en versier je vlees in elke gewenste vorm. 
  • Meng in een andere kom de rucola met zout, peper en olijfolie en plaats deze in het midden van de runder carpaccio.
  • Strooi er Parmezaanse kaas overheen en schenk als laatste olijfolie overheen.

Een reactie posten

0 Reacties