Subscribe Us

Spaghetti Napoletana


Hoe maak je Spaghetti Napoletana ?

Ingrediënten

1 pakje spaghetti

1 kg tomaten

2 middelgrote bruine uien

3 teentjes knoflook

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel roomboter

1 eetlepel tomatenpuree

1 theelepel suiker

een paar laurierblaadjes

zout

zwarte peper


Bereiding

  • Kook de spaghetti in een pan met ruim water.
  • Smelt de roomboter met olijfolie en fruit hierin de fijngesneden ui en knoflook tot ze roze kleuren.
  • Voeg vervolgens de fijngesneden gepelde tomaten en tomatenpuree toe aan de pan. Zorg ervoor dat de tomaten sappig zijn.
  • Voeg de suiker toe en laat pruttelen. Voeg de kruiden en laurierblad toe naar smaak.
  • Meng de gekookte spaghetti met de  Napolitaanssaus in een aparte kom.
  • Je Spaghetti Napoletana is klaar.

Een reactie posten

0 Reacties