Ingrediënten
1 + ¾ glas chocoladestukken
112 gr. 130 gr. roomboter - in blokjes gesneden
3 eieren + 1 eidooier
1 + ¾ glas suiker
1 pakje vanille
1 snufje zout
¾ glas bloem
½ glas tahin
Bereiding
- Smelt de chocolade en boter au bain marie.
- Als je wilt, als de chocolade begint te smelten, voeg dan 1 eetlepel tahin toe en meng.
- Klop in een aparte kom de eieren, de dooier en de suiker goed door elkaar.
- Voeg de gesmolten chocolade toe aan het eimengsel.
- Zeef de droge ingrediënten en voeg ze toe aan het chocolade- en eimengsel en meng van onder naar boven te pletten.
- Vet een ovenschaal in met roomboter.
- Leg er bakpapier op en giet het brownie beslag erin.
- Giet tahin over het mengsel en vorm het met een vork.
- Bak vervolgens de Tahin brownie's 35 - 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Geniet ervan!
0 Reacties