Subscribe Us

Tahin Brownie


Hoe maak je Tahin Brownie?

Ingrediënten

1 + ¾ glas chocoladestukken
112 gr. 130 gr. roomboter - in blokjes gesneden
3 eieren + 1 eidooier
1 + ¾ glas suiker
1 pakje vanille
1 snufje zout
¾ glas bloem
½ glas tahin


Bereiding

  • Smelt de chocolade en boter au bain marie.
  • Als je wilt, als de chocolade begint te smelten, voeg dan 1 eetlepel tahin toe en meng.
  • Klop in een aparte kom de eieren, de dooier en de suiker goed door elkaar.
  • Voeg de gesmolten chocolade toe aan het eimengsel.
  • Zeef de droge ingrediënten en voeg ze toe aan het chocolade- en eimengsel en meng van onder naar boven te pletten.
  • Vet een ovenschaal in met roomboter.
  • Leg er bakpapier op en giet het brownie beslag erin.
  • Giet tahin over het mengsel en vorm het met een vork.
  • Bak vervolgens  de Tahin brownie's 35 - 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Geniet ervan!

Een reactie posten

0 Reacties