Subscribe Us

Tonijn met tomatensaus


Meestal gebruiken we tonijn in recepten zoals salades en pasta's, maar het is eigenlijk heel geschikt  om warme maaltijden mee te koken. Ik zei bijvoorbeeld hoe zou het zijn als ik vandaag de eiwitrijke tonijn met tomatensaus kook, het bleek echt een heerlijke maaltijd te zijn.


Hoe maak je Tonijn met tomatensaus?

Ingrediënten

4 tonijnfilets

1 tomaat uit blik

1 ui

2 eetlepels olijfolie

half kopje witte azijn

12 zwarte olijven

100 ml water

basilicum

zout

zwarte peper


Bereiding

  • Schil de ui en snij in blokjes.
  • Zeef de tomaat.
  • Verhit de olijfolie in een pan en bak beide kanten van de tonijn.
  • Voeg de tomaten en olijven toe.
  • Voeg de azijn toe en voeg na een beetje koken het water toe, breng de vis op smaak met zout en peper.
  • Open het deksel nadat het kookproces is voltooid.
  • Leg de tonijn met de saus op de serveerschalen.
  • Garneer met basilicumblaadjes en serveer.

Eet smakelijk..

Een reactie posten

0 Reacties