Ingrediënten
125 gr. roomboter
1 glas griesmeel
½ glas bloem
½ glas pijnboompitten
Ingrediënten voor Siroop
1,5 glazen water
1,5 glazen melk
1,5 glazen suiker
4 stuks kardemom - gestampt-
Ingrediënten voor de top
Gemalen kaneel
Bereiding
- Voeg de roomboter toe aan je pan en smelt het.
- Voeg bloem en griesmeel toe aan de pan en bak 3 minuten.
- Voeg de pijnboompitten toe en bak verder tot de pijnboompitten verkleuren.
- Voeg water, melk en poedersuiker toe in een pan.
- Meng vervolgens met een garde tot de kristalsuiker is opgelost.
- Voeg als de melk opwarmt de gestampte kardemom toe en roer.
- Als de bloem en het griesmeel zijn geroosterd en je pijnboompitten goed gekleurd zijn, voeg dan je melksiroop toe en zet het vuur uit.
- Dek de pan af en wacht tot het water opgenomen is.
- Vorm je Twee in één halva zoals je wilt en serveer het door kaneelpoeder te besprenkelen.
0 Reacties