Subscribe Us

Vermicelli Salade

 Vermicelli salade



Ingrediënten

2 glazen vermicelli

2 eieren

mais uit een blik

halve citroensap

zonnebloemolie

zwarte peper

zout


Bereiding Vermicelli Salade

  • Doe een scheutje zonnebloemolie in een pan.
  • Voeg de vermicelli toe en bak tot de kleur bruin wordt.
  • Voeg 4 glazen water toe en breng aan de kook. Nadat het water begint te koken zet je het vuur lager.
  • Wacht totdat de vermicelli het water opgenomen heeft. Dit gaat best snel ongeveer 10 minuten.
  • Haal de pan van het vuur en laat het afkoelen.
  • Bak ondertussen een omelet met je eieren en snijd die ik kleine blokjes en voeg aan de vermicelli toe.
  • Laat vervolgens het mais uitlekken en voeg toe.
  • Voeg nu de kruiden en het citroensap toe en roer met een lepel. Je Vermicelli Salade is klaar!
Eet smakelijk!











Een reactie posten

0 Reacties