Subscribe Us

Zalm avocado wraps


Ingrediënten

2 zalmfilets 

2 eetlepels in blokjes gesneden witte of rode ui 

1 eetlepel ingemaakte jalapeno peper 

1 teentje knoflook, gehakt 

1 eetlepel gehakte peterselie 

1 avocado 

1/2 eetlepel citroensap 

1/2 theelepel zout 

1/2 theelepel gemalen koriander 

1/2 theelepel gemalen rode peper 

sla 

4 tortillabroodjes


Bereiding

  • Wrijf de zalmfilet in met zout en paprikapoeder en leg in een met ovenschaal met olie. 
  • Bak ongeveer 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. 
  • Haal het uit de oven en laat het afkoelen. Meng in een middelgrote oven kom, de ui, jalapeno, knoflook en koriander. 
  • Snijd de avocado in kleine stukjes en voeg toe aan het mengsel. 
  • Voeg citroensap en zout toe. Plet het avocadomengsel met een vork. 
  • Verwarm de wraps 1 minuut in de magnetron. 
  • Leg de wrap op het aanrecht en verdeel de avocadosaus die je hebt bereid in het midden van het tortillabrood. Leg de in grote stukken gesneden zalmvis erop. 
  • Leg tenslotte de sla in het midden wikkel deze voorzichtig in. 
  • Verdeel het doormidden en serveer.


Een reactie posten

0 Reacties