Ingrediënten
2 zalmfilets
2 eetlepels in blokjes gesneden witte of rode ui
1 eetlepel ingemaakte jalapeno peper
1 teentje knoflook, gehakt
1 eetlepel gehakte peterselie
1 avocado
1/2 eetlepel citroensap
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel gemalen koriander
1/2 theelepel gemalen rode peper
sla
4 tortillabroodjes
Bereiding
- Wrijf de zalmfilet in met zout en paprikapoeder en leg in een met ovenschaal met olie.
- Bak ongeveer 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
- Haal het uit de oven en laat het afkoelen. Meng in een middelgrote oven kom, de ui, jalapeno, knoflook en koriander.
- Snijd de avocado in kleine stukjes en voeg toe aan het mengsel.
- Voeg citroensap en zout toe. Plet het avocadomengsel met een vork.
- Verwarm de wraps 1 minuut in de magnetron.
- Leg de wrap op het aanrecht en verdeel de avocadosaus die je hebt bereid in het midden van het tortillabrood. Leg de in grote stukken gesneden zalmvis erop.
- Leg tenslotte de sla in het midden wikkel deze voorzichtig in.
- Verdeel het doormidden en serveer.
0 Reacties