Subscribe Us

Zalm-Verse kruiden ovenschotel


Hoe maak je Zalm-Verse kruiden ovenschotel?

Ingrediënten

2 partjes zalm

1 handvol peterselie

1 handvol dille

een paar takjes verse tijm

2 teentjes knoflook

2 snufjes paneermeel

het sap van een kwart citroen

1 theelepel mosterd

1 eetlepel roomboter op kamertemperatuur

1 chilipeper

zout

versgemalen zwarte peper

1 aardappel

1 grote rode ui

citroensap


Bereiding

  • Kruid de zalmpartjes met peper en zout.
  • Hak de peterselie, dille, verse tijm en Spaanse peper fijn. 
  • Pers de knoflook fijn.  Meng alles samen met het citroensap, de mosterd, de roomboter en het paneermeel.
  • Smeer beide kanten van de zalm in met dit mengsel.
  • Snijd de aardappel heel fijn in ringetjes. Schik op de bodem van je ovenvorm.
  • Voeg citroensap, zout, zwarte peper en een beetje water toe.
  • Leg de zalm op de aardappelen. Bestrooi de uienringen.
  • Bak de zalm partjes 35-40 minuten in de oven.
  • Draai de zalm partjes tussendoor om.
  • Server warm.

Eet smakelijk!


Een reactie posten

0 Reacties