Ingrediënten
2 partjes zalm
1 handvol peterselie
1 handvol dille
een paar takjes verse tijm
2 teentjes knoflook
2 snufjes paneermeel
het sap van een kwart citroen
1 theelepel mosterd
1 eetlepel roomboter op kamertemperatuur
1 chilipeper
zout
versgemalen zwarte peper
1 aardappel
1 grote rode ui
citroensap
Bereiding
- Kruid de zalmpartjes met peper en zout.
- Hak de peterselie, dille, verse tijm en Spaanse peper fijn.
- Pers de knoflook fijn. Meng alles samen met het citroensap, de mosterd, de roomboter en het paneermeel.
- Smeer beide kanten van de zalm in met dit mengsel.
- Snijd de aardappel heel fijn in ringetjes. Schik op de bodem van je ovenvorm.
- Voeg citroensap, zout, zwarte peper en een beetje water toe.
- Leg de zalm op de aardappelen. Bestrooi de uienringen.
- Bak de zalm partjes 35-40 minuten in de oven.
- Draai de zalm partjes tussendoor om.
- Server warm.
Eet smakelijk!
0 Reacties