Subscribe Us

Gebakken bloemkool roosjes


Hoe maak je Gebakken bloemkool roosjes?

Ingrediƫnten

1 bloemkool

1 glas water

bloem

4 eieren

klein blikje tomatenpuree of peperpasta

zout naar wens

zwarte peper

Om te bakken:

zonnebloemolie


Bereiding

  • Snijd de bloemkool in roosjes.
  • Doe water in een grote pan en breng samen met de bloemkool roosjes aan de kook.
  • Meng ondertussen alle ingrediĆ«nten tot een soort pannenkoeken beslag.
  • Als de bloemkool roosjes beetgaar zijn haal je het uit de pan en laat je het afkoelen in een vergiet.
  • Verhit de olie in een pan.
  • Dompel de bloemkool roosjes in het pannekoeken beslag laat het uit druppelen en doe ze Ć©Ć©n voor Ć©Ć©n in de pan met olie.
  • Bak op hoog vuur tot dat je bloemkoolroosjes rondom goud bruin zijn.
  • Leg de gebakken bloemkool roosjes op een serveerschaal met keuken papier om het overtollige olie te verwijderen.
  • Serveer warm of koud naar wens met yoghurt.
Eet smakelijk...


Een reactie posten

0 Reacties