Hoe maak je Gebakken bloemkool roosjes?
Ingrediƫnten
1 bloemkool
1 glas water
bloem
4 eieren
klein blikje tomatenpuree of peperpasta
zout naar wens
zwarte peper
Om te bakken:
zonnebloemolie
Bereiding
- Snijd de bloemkool in roosjes.
- Doe water in een grote pan en breng samen met de bloemkool roosjes aan de kook.
- Meng ondertussen alle ingrediƫnten tot een soort pannenkoeken beslag.
- Als de bloemkool roosjes beetgaar zijn haal je het uit de pan en laat je het afkoelen in een vergiet.
- Verhit de olie in een pan.
- Dompel de bloemkool roosjes in het pannekoeken beslag laat het uit druppelen en doe ze ƩƩn voor ƩƩn in de pan met olie.
- Bak op hoog vuur tot dat je bloemkoolroosjes rondom goud bruin zijn.
- Leg de gebakken bloemkool roosjes op een serveerschaal met keuken papier om het overtollige olie te verwijderen.
- Serveer warm of koud naar wens met yoghurt.
Eet smakelijk...
0 Reacties