Hoe maak je Gevulde aardappelen met kip ?
Ingrediƫnten
400 gram kipfilet
10 aardappelen
1 rode ui
10 aardappelen
1 rode ui
2 eetlepels roomboter
4 eetlepels olijfolie
1 theelepel tijm
1 courgette, wortel en aubergine
2 rode paprika
2 groene paprika
1 glas erwten
2 takjes peterselie
Zout
Bereiding
- Doe de gesnipperde ui, roomboter en 2 eetlepels olijfolie in een pan en fruit.
- Voeg het in blokjes gesneden kippenvlees toe en blijf sauteren.
- Voeg tijm en zout toe en haal van het vuur.
- Doe de geschilde gesneden courgette, wortelen, aubergine, rode paprika, groene paprika en erwten in een pan.
- Fruit de resterende 2 eetlepels olijfolie, af en toe roerend.
- Voeg het zout toe.
- Voeg vervolgens het kippenmengsel toe aan de groenten en mix.
- Schil de aardappelen en extraheer de aardappelen met een lepel om te vullen.
- Verdeel het kippenmengsel in de aardappelen en leg het in een Steelpan.
- Voeg er 2 glazen heet water aan toe en kook tot de aardappelen zacht zijn.
- Serveer warm.
0 Reacties