Subscribe Us

Gevulde aardappelen met kip


Hoe maak je Gevulde aardappelen met kip ?

Ingrediƫnten

400 gram kipfilet
10 aardappelen
1 rode ui
2 eetlepels roomboter
4 eetlepels olijfolie
1 theelepel tijm
1 courgette, wortel en aubergine
2 rode paprika
2 groene paprika
1 glas erwten
2 takjes peterselie
Zout

Bereiding

  • Doe de gesnipperde ui, roomboter en 2 eetlepels olijfolie in een pan en fruit.
  • Voeg het in blokjes gesneden kippenvlees toe en blijf sauteren.
  • Voeg tijm en zout toe en haal van het vuur.
  • Doe de geschilde gesneden courgette, wortelen, aubergine, rode paprika, groene paprika en erwten in een pan.
  • Fruit de resterende 2 eetlepels olijfolie, af en toe roerend.
  • Voeg het zout toe.
  • Voeg vervolgens het kippenmengsel toe aan de groenten en mix.
  • Schil de aardappelen en extraheer de aardappelen met een lepel om te vullen.
  • Verdeel het kippenmengsel in de aardappelen en leg het in een Steelpan.
  • Voeg er 2 glazen heet water aan toe en kook tot de aardappelen zacht zijn.
  • Serveer warm.

Een reactie posten

0 Reacties