Subscribe Us

Gevulde courgette met geitenkaas


Ingrediënten

4 courgettes
250 g geitenkaas
50 g Parmezaan poeder
80 ml slagroom
4 takjes verse tijm
Zout
Zwarte peper
2-3 eetlepels olijfolie

Voor erop:

4 takjes dille

Bereiding

  • Was en droog de courgettes.
  • Snijd de stelen af ​​en doe ze in een pan.
  • Voeg voldoende water toe en  kook ongeveer 7-8 minuten tot de courgettes een beetje zacht worden.
  • Haal het van het vuur en giet het water af.
  • Snijd horizontaal op de courgette en haal de binnenkant eruit met een lepel.
  • Doe de geitenkaas in een kom en pureer deze met een vork.
  • Voeg de Parmezaanse kaaspoeder, room, verse tijm, zout, zwarte peper en olijfolie toe en meng.
  • Vul de gesneden courgettes met het kaasmengsel en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
  • Bak 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
  • Decoreer met fijngehakte dille en serveer indien gewenst met Witte rijst (Pilav)

Geniet ervan...

Een reactie posten

0 Reacties