Ingrediƫnten
4 courgettes
250 g geitenkaas
50 g Parmezaan poeder
80 ml slagroom
4 takjes verse tijm
Zout
Zwarte peper
2-3 eetlepels olijfolie
Voor erop:
4 takjes dille
Bereiding
- Was en droog de courgettes.
- Snijd de stelen af en doe ze in een pan.
- Voeg voldoende water toe en kook ongeveer 7-8 minuten tot de courgettes een beetje zacht worden.
- Haal het van het vuur en giet het water af.
- Snijd horizontaal op de courgette en haal de binnenkant eruit met een lepel.
- Doe de geitenkaas in een kom en pureer deze met een vork.
- Voeg de Parmezaanse kaaspoeder, room, verse tijm, zout, zwarte peper en olijfolie toe en meng.
- Vul de gesneden courgettes met het kaasmengsel en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
- Bak 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
- Decoreer met fijngehakte dille en serveer indien gewenst met Witte rijst (Pilav)
Geniet ervan...
0 Reacties