Recept voor Gevulde paprika met aardappel
Hoe maak je Gevulde paprika met aardappel ?
Ingrediƫnten
8 rode punt paprika's
4 aardappelen
Een halve glas gekookte erwten
1 theelepel mosterd
30 g roomboter
Zout
Zwarte peper
Bereiding
- Rooster de rode punt paprika's in de ovengrill en pel ze.
- Maak ze schoon door ze in de lengte door te snijden aan Ć©Ć©n kant met een mes.
- Kook de aardappelen in een pan en pureer het tot een puree.
- Voeg er roomboter, zout, peper, mosterd en erwten aan toe en meng.
- Verdeel de aardappelpuree over de paprika's en rol ze op.
- Leg ze op een bakplaat met bakpapier en smeer er roomboter op.
- Bestrooi je gevulde paprika met aardappel met peper en zout en bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 190 graden.
- Serveer warm.
0 Reacties