Subscribe Us

Griesmeelpudding dessert

 

Hoe maak je Griesmeelpudding dessert ?

Ingrediënten

1 kg melk

8 eetlepels griesmeel  

1 glas suiker

Vanille

1 Pak Jelly pudding Aardbeiensmaak

water


Bereiding

  • Voeg melk, griesmeel en suiker toe aan de pan.
  • Kook het tot het een pudding wordt.
  • Als het een consistentie van pudding krijgt, haal het van het vuur en de voeg vanille toe.
  • Maak een Pyrex-schaal nat.
  • Giet de griesmeelpudding die bereid heb in de Pyrex-schaal.  

Bereiding van de Aardbeien gelei:

  • Bereid de gelei volgens het recept op de verpakking.
  • Wacht 5-6 minuten om af te koelen.
  • Giet de gelei die je hebt bereid over de lauwe griesmeelpudding.
  • Decoreer met aardbeien.
  • Laat eventueel je Griesmeelpudding dessert 1 nacht rusten in de koelkast.

Geniet ervan!

Een reactie posten

0 Reacties