Ingrediƫnten
400 gram kippenborstvlees
3 eetlepels roomboter
2 aardappelen - in grote blokjes-
3 lange groene paprika's -gesneden-
Een halve theelepel curry
Zout, peper, chili, komijn, tijm
Om te bakken:
Zonnebloemolie
Voor erop:
1 glas yoghurt
2 teentjes knoflook
Voor de tomatensaus:
1 eetlepel roomboter
2 eetlepels tomatenpuree
1 kopje water
Bereiding
- Snijd het kippenborstvlees in grote blokjes. Voeg het in een pan met roomboter.
- Voeg curry, zout, zwarte peper, chili, komijn en tijm toe.
- Fruit het kippenvlees gaar..
- Bak in een pan met zonnebloemolie de in grote blokjes gesneden aardappelen en voeg vervolgens de in stukjes gesneden groene paprika's toe.
- Voeg de gebakken kip er aan toe en meng.
- Klop de yoghurt samen met de geperste knoflook in een kom.
- Smelt voor de tomatensaus de roomboter in een pan voeg de tomatenpuree toe en bak de tomatenpuree al roerend een paar minuten. Voeg een beetje water aan de gebakken tomatenpuree toe en laat het pruttelen tot een saus..
- Giet de yoghurt en tomatensaus over de kipkebab en serveer warm.
Eet smakelijk...
0 Reacties