Subscribe Us

Kippen gehaktballetjes



Hoe maak je Kippen gehaktballetjes?

Ingrediënten

600 gram kippengehakt

1 ui

4 eetlepels paneermeel of 1 ei

Kwart bosje munt

Kwart bosje peterselie

Halve theelepel komijn

1 theelepel tijm

1 theelepel zout

Halve theelepel zwarte peper

2 eetlepels olijfolie


Bereiding

  • Doe het kippengehakt in een kom.
  • Voeg het ei, het paneermeel, komijn, tijm, zout en peper toe.
  • Rasp de ui. Hak de munt, peterselie en koriander fijn en voeg toe aan het gehaktbalmengsel.
  • Kneed alle ingrediënten tot een geheel.
  • Beolie je handen in met zonnebloemolie en vorm de gehaktballetjes.
  • Laat je gehaktballetjes 20 minuten in de koelkast rusten.
  • Verhit de pan goed en bak gehaktballetjes rondom bruin.

Eet smakelijk!

Een reactie posten

0 Reacties