Subscribe Us

Kweepeer dessert


Ingrediënten

3 kweeperen

12 eetlepels suiker

7 - 8 kruidnagels

2 glazen kersensap

1 kaneelstokje

Ingrediënten om te serveren:

Mascarpone

Pistache in poedervorm


Bereiding Kweepeer dessert

  • Schil de kweepeer en snijd hem horizontaal doormidden en verwijder de zaadjes.
  • Leg de geschilde schelpen van de kweepeer op de bodem van de pan.
  • Leg de kweeperen in de pan met de binnenkant naar boven, verdeel de suiker erin en voeg de kweepeerzaadjes, kruidnagel en kaneelstokjes toe die je doormidden snijdt.
  • Voeg het kersensap en water toe en kook 1 uur lang op laag vuur.
  • Als het afgekoeld is, leg je het op een bord, vul je de binnenkant van de kweeperen met room of mascarpone en serveer je Kweepeer dessert met pistache in poedervorm.

Een reactie posten

0 Reacties