Subscribe Us

Paleis gebakjes


Hoe maak je Paleis gebakjes ?


Ingrediƫnten

1 liter melk

1 glas bloem

1 glas suiker

3 eetlepels cacao

1 pakje vanille

1 eetlepel roomboter of margarine

Voor de vulling:

1 zakje klopfix

1 glas melk

2-3 bananen

Voor de versiering:

gemalen kokos


Bereiding


  • Doe de melk, bloem, suiker en cacao in een pan en meng het goed met een garde.
  • Roer het op middelhoog vuur en kook tot het eruit ziet als een pudding.
  • Voeg vanille en zonnebloemolie toe en haal van het vuur als het begint te pruttelen.
  • Klop met een mixer tot het schuimig is.
  • Strooi de gemalen kokos op de bakplaat.


  • Verdeel de hete pudding over de gemalen kokos op de bakplaat. En wacht tot de pudding goed is afgekoeld.


  • Klop de klop-fix met melk.
  • Verdeel het over de afgekoelde pudding.
  • Zet de bakplaat op een plank in de koelkast om goed af te koelen.
  • Controleer na 3-4 uur vanaf het uiteinde van het dessert. (Als het 1 nacht in de koelkast blijft, is het resultaat succesvoller). 
  • Haal de bakplaat uit de koelkast en snijd rechthoekige plakjes. Zorg dat je 20 plakjes hebt om paleis gebakjes te rollen.

  • Vorm de plakjes op een schaal of op een bord bestrooid met kokos.
  • Leg een plakje banaan op het smalle uiteinde en rol het op. Herhaal dit met de resterende plakjes.
  • Je Paleis gebakjes zijn klaar om te serveren.

Een reactie posten

0 Reacties