Hoe maak je Paleis gebakjes ?
Ingrediƫnten
1 liter melk
1 glas bloem
1 glas suiker
3 eetlepels cacao
1 pakje vanille
1 eetlepel roomboter of margarine
Voor de vulling:
1 zakje klopfix
1 glas melk
2-3 bananen
Voor de versiering:
gemalen kokos
Bereiding
- Doe de melk, bloem, suiker en cacao in een pan en meng het goed met een garde.
- Roer het op middelhoog vuur en kook tot het eruit ziet als een pudding.
- Voeg vanille en zonnebloemolie toe en haal van het vuur als het begint te pruttelen.
- Klop met een mixer tot het schuimig is.
- Strooi de gemalen kokos op de bakplaat.
- Verdeel de hete pudding over de gemalen kokos op de bakplaat. En wacht tot de pudding goed is afgekoeld.
- Klop de klop-fix met melk.
- Verdeel het over de afgekoelde pudding.
- Zet de bakplaat op een plank in de koelkast om goed af te koelen.
- Controleer na 3-4 uur vanaf het uiteinde van het dessert. (Als het 1 nacht in de koelkast blijft, is het resultaat succesvoller).
- Haal de bakplaat uit de koelkast en snijd rechthoekige plakjes. Zorg dat je 20 plakjes hebt om paleis gebakjes te rollen.
- Vorm de plakjes op een schaal of op een bord bestrooid met kokos.
- Leg een plakje banaan op het smalle uiteinde en rol het op. Herhaal dit met de resterende plakjes.
- Je Paleis gebakjes zijn klaar om te serveren.
0 Reacties