Hoe maak je Romige champignon kip ?
Ingrediƫnten
500 gram kippendij filet zonder botten
200 ml slagroom
200 gram champignons
200 ml slagroom
200 gram champignons
3 eetlepels zonnebloemolie
4 verse uien
2-3 takjes dille
Zout
Zwarte peper
Bereiding
- Snijd het kippenvlees in blokjes.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- Verhit een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur en bak de kip tot het gaar is.
- Voeg er zonnebloemolie en champignons aan toe. Fruit gedurende 5 minuten, voeg de gehakte lente-uitjes toe en bak nog 5 minuten.
- Voeg de zout en peper.
- Voeg als laatst de room toe en kook een paar minuten en haal van het vuur.
- Garneer met dille en serveer je Romige champignon kip -des gewenst- met met Crazy potato's.
Eet smakelijk!
0 Reacties