Subscribe Us

Romige champignon kip

romige-champignon-kip

Hoe maak je Romige champignon kip ?


Ingrediënten

500 gram kippendij filet zonder botten
200 ml slagroom
200 gram champignons
3 eetlepels zonnebloemolie
4 verse uien
2-3 takjes dille
Zout
Zwarte peper

Bereiding

  • Snijd het kippenvlees in blokjes. 
  • Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
  • Verhit een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur en bak de kip tot het gaar is.
  • Voeg er zonnebloemolie en champignons aan toe. Fruit gedurende 5 minuten, voeg de gehakte lente-uitjes toe en bak nog 5 minuten.
  • Voeg de zout en peper.
  • Voeg als laatst de room toe en kook een paar minuten en haal van het vuur.
  • Garneer met dille en serveer je Romige champignon kip -des gewenst- met met Crazy potato's.
Eet smakelijk!
 

Een reactie posten

0 Reacties