Subscribe Us

Sinaasappelkoekjes

Ingrediƫnten

125 g roomboter op kamertemperatuur

1 kopje suiker

1 ei

2 eetlepels yoghurt

De schil van 1 sinaasappel

1 kopje sinaasappelsap

1 theelepel bakpoeder

4 glazen bloem

Voor erop:

2 eetlepels suiker


Bereiding

  • Meng de roomboter en suiker op kamertemperatuur.
  • Voeg de eieren, yoghurt, sinaasappelschil, sinaasappelsap en bakpoeder toe en blijf mengen.
  • Voeg langzaam bloem toe en meng tot een niet-plakkerige consistentie.
  • Maak middelgrote balletjes van het deeg.
  • Leg de oranje sinaasappelkoekjes op de bakplaat bedekt met bakpapier.
  • Strooi suiker over de koekjes.
  • Bak de sinaasappelkoekjes in een voorverwarmde oven van 170 graden.

Geniet ervan!

Een reactie posten

0 Reacties