Ingrediƫnten
3-laagse kant-en-klare taartbodem
2 pakjes cacao slagroom poeder
1,5 glas koude melk
1 theeglas pistache
3/4 kop chocoladeschilfers
6 truffels
1 eetlepel cacao
Bereiding Truffel taart
- Klop de slagroompoeder met koude melk totdat deze stevig wordt. Als je geen slagroompoeder met cacao kunt vinden kan je ook een beetje cacao aan de slagroompoeder mengen.
- Koel de opgeklopte slagroom 20 minuten in de vriezer.
- Verdeel de slagroom tussen de bodems en bestrooi met pistache en chocoladeschilfers.
- Bedek de bovenkant met een taartbodem en besmeer de buitenkant met je opgeklopte cacao slagroom.
- Vorm de cacao slagroom over de hele taart met behulp van een lepel.
- Strooi er cacaopoeder overheen en versier met de truffel chocolades.
- Snijd je Truffel taart in plakjes en serveer.
Geniet ervan!
0 Reacties