Subscribe Us

Truffel taart


Hoe maak je Truffel taart ?

Ingrediƫnten

3-laagse kant-en-klare taartbodem

2 pakjes cacao slagroom poeder

1,5 glas koude melk

1 theeglas pistache

3/4 kop chocoladeschilfers

6 truffels

1 eetlepel cacao


Bereiding Truffel taart

  • Klop de slagroompoeder met koude melk totdat deze stevig wordt. Als je geen slagroompoeder met cacao kunt vinden kan je ook een beetje cacao aan de slagroompoeder mengen.
  • Koel de opgeklopte slagroom 20 minuten in de vriezer.
  • Verdeel de slagroom tussen de bodems en bestrooi met pistache en chocoladeschilfers.
  • Bedek de bovenkant met een taartbodem en besmeer de buitenkant met je opgeklopte cacao slagroom.
  • Vorm de cacao slagroom over de hele taart met behulp van een lepel.
  • Strooi er cacaopoeder overheen en versier met de truffel chocolades.
  • Snijd je Truffel taart in plakjes en serveer.

Geniet ervan!

Een reactie posten

0 Reacties