Ingrediënten
12 stuks bladerdeeg
6 wortelen
Voldoende water
4 eetlepels poedersuiker
3 eetlepels zetmeel
12 druiven
2 eetlepels poedersuiker
Voor erop:
poedersuiker
Bereiding
- Leg het bladerdeeg op kamertemperatuur tot het zacht is.
- Snijd vervolgens uit elke bladerdeeg een rondje met de omgekeerde drink glas en plaats ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
- Bak in een voorverwarmde oven van 170 graden tot ze goudbruin zijn.
Voor de Wortel crème:
- Schil voor de wortelcrème de wortels, snijd ze in grote stukken en kook ze tot ze zacht zijn.
- Mix nadat het is afgekoeld met een blender.
- Voeg het in een kleine pan en voeg suiker en zetmeel toe.
- Kook op laag vuur tot het een room consistentie krijgt.
- Nadat het is afgekoeld, doe je het in een knijpzak.
Voor het wortel crème pasteitje:
- Snijd het afgekoelde bladerdeeg doormidden en leg de onderste delen op een serveerschaal.
- Knijp er wortelcrème op en bedek de bovenkant.
Voor de versiering:
- Bestrooi met poedersuiker. Knijp er een kleine hoeveelheid wortelcrème op.
- Doe de druiven in poedersuiker en leg ze erop.
- Je wortel crème pasteitjes zijn klaar om te serveren.
Geniet ervan!
0 Reacties