Subscribe Us

Wortel crème pasteitjes


Ingrediënten

12 stuks bladerdeeg

6 wortelen

Voldoende water

4 eetlepels poedersuiker

3 eetlepels zetmeel

12 druiven

2 eetlepels poedersuiker

Voor erop: 

poedersuiker


Bereiding

  • Leg het bladerdeeg op kamertemperatuur tot het zacht is.
  • Snijd vervolgens uit elke bladerdeeg een rondje met de omgekeerde drink glas en plaats ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
  • Bak in een voorverwarmde oven van 170 graden tot ze goudbruin zijn.

Voor de Wortel crème: 

  • Schil voor de wortelcrème de wortels, snijd ze in grote stukken en kook ze tot ze zacht zijn.
  • Mix nadat het is afgekoeld met een blender.
  • Voeg het in een kleine pan en voeg suiker en zetmeel toe.
  • Kook op laag vuur tot het een room consistentie krijgt.
  • Nadat het is afgekoeld, doe je het in een knijpzak.

Voor het wortel crème pasteitje:

  • Snijd het afgekoelde bladerdeeg doormidden en leg de onderste delen op een serveerschaal.
  • Knijp er wortelcrème op en bedek de bovenkant.

Voor de versiering:

  • Bestrooi met poedersuiker. Knijp er een kleine hoeveelheid wortelcrème op.
  • Doe de druiven in poedersuiker en leg ze erop.
  • Je wortel crème pasteitjes zijn klaar om te serveren.

Geniet ervan!

Een reactie posten

0 Reacties