Hoe maak je Wortel koekjes ?
Ingrediënten
3 wortelen
1 ei
100 gram geraspte kaas
1 glas gehakte peterselie
Een half kopje dille
1 glas bloem
1 ui
Zout
Gemalen rode peper
Zwarte peper
Olijfolie
Dille
Voor service :
1 glas yoghurt
1 teen knoflook
Bereiding Wortel koekjes
- Schil de wortelen en rasp met de grote kant van de rasp.
- Rasp de ui en knijp het sap van de ui uit tussen je handpalmen en voeg toe aan de wortel.
- Voeg geraspte kaas, dille, peterselie, zout, zwarte peper, chili, ei, gehakte dille en bloem toe en meng.
- Verwarm de olie in een pan. Neem van het mengsel met een lepel balletjes ter grootte van een walnoot en doe het in de pan en bak de beide kanten van je Wortel koekjes lichtbruin wordt.
- Leg de Wortel koekjes op een papieren handdoek.
- Server je Wortel koekjes met knoflook yoghurt en garneer met dille.
Eet smakelijk...
0 Reacties