Hoe maak je Wrap taart met gehakt ?
Ingrediënten
11 grote wraps
900 gram rundergehakt
1 grote ui
2 eetlepels Tomatenpuree
Zonnebloemolie
Zout
Zwarte peper
Voor de saus:
Yoghurt
Geperste knoflook
Bereiding
Hak de ui fijn.
Rul het gehakt in een pan met zonnebloemolie.
Voeg de fijngehakte ui toe en bak tot de ui zacht wordt en voeg de tomatenpuree toe.
Bak nog 2 minuten. Voeg zout en peper naar snaak toe en haal van het vuur.
Voor de saus:
Meng in een aparte kom de Yoghurt en geperste knoflook en doe het in een serveerkom.
Leg één wrap op een bord of in een ronde ovenschaal.
Verdeel het gehaktmengsel dat je hebt bereidt gelijkmatig over je wrap en leg de volgende wrap erop en verdeel opnieuw het gehaktmengsel.
Doe dit om de beurt met alle wraps en gehakt. Verdeel als laatste een laag gehaktmengsel en serveer je Wraptaart met gehakt door het in vieren te snijden en er knoflookyoghurt overheen te schenken.
Tip: Gebruik iets meer olie om het gehaktmengsel te bereiden, dan dat je normaal zou gebruiken om de wraps lekker zacht en smakelijker te maken.
Eet smaklijk...
0 Reacties