Subscribe Us

Cream cheese danish


Een maximale smaaksensatie met slechts een paar ingrediënten. 

Hoe maak je Cream cheese danish?


Ingrediënten 

6 vierkant bladerdeeg

1 pakje labne kaas (ongeveer 150 gr.)

5 eetl. poedersuiker

1 pakje vanilline of vanille-extract

Blauwe bessen (je kunt ook variëren met aardbei, braam, jam, chocolade, enz.)

Voor de bovenkant:

1 losgeklopte ei


Bereiding

  • Meng de labneh, vanille en poedersuiker goed door elkaar. Zet 1 eetlepel van je labneh saus apart.
  • Kras lichtjes 1 cm vanuit de randen een vierkant op je bladerdeeg (let op dat je het niet open snijd)
  • Voeg de labneh saus toe in het midden van je bladerdeeg en vouw en bedek de randen lichtjes naar binnentoe.
  • Smeer de opgevouwen randen in met opgeklopte ei met behulp van een keukenkwast.
  • Voeg de bosbessen toe. (je kunt elk fruit toevoegen dat je wilt.)
  • Bak in een voorverwarmde oven van 180 graden tot de bovenkant bruin is. (Ongeveer 25-30 minuten)
  • Meng 1 eetlepel labne-saus met een halve geperste citroen en verdeel over je Cream cheese danish dat uit de oven komt.
  • En je Cream cheese danish is klaar.
  • Laat het een uurtje rusten op het aanrecht.

Eet smakelijk..

Een reactie posten

0 Reacties