Probeer de kleine maar smakelijke Cup cakes eens met citroen 🍋
Ingrediënten
2 eieren
1 kopje melk
1 glas zonnebloemolie
1,5 kopjes poedersuiker
1,5 kopjes bloem
geraspte citroenschil
1 pakje vanille
1 pakje bakpoeder
Voor het bovenstaande
1 pakje Basak krem santi (uit de Turkse supermarkt)
1,5 kopjes melk
Schil van 1 citroen
Bereiding
- Klop de eieren samen met de suiker.
- Voeg de melk en de zonnebloemolie toe en blijf kloppen.
- Voeg de bloem, vanille en bakpoeder toe en meng.
- Verdeel het in cup cake vormpjes met behulp van een lepel.
- Bak in een voorverwarmde oven van 170 ° C.
- Kontroleer tussendoor d.m.v. prikken in de Cup cake met een tandenstoker of de Cupcake met citroen gaar is van binnen. Als er geen deeg aan blijft plakken is het gaar en haal de Cup cake met citroen uit de oven.
- Laat de Cup cake-s 15 minuten in de vriezer om in te dikken.
- In één pakje Basak krem santi (slagroom) zitten twee zakjes. Klop deze volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet de room die je hebt bereid in het knijpzakje en versier je Cupcake met citroen.
0 Reacties