Subscribe Us

Eten en je sterrenbeeld


Wat zijn de smaken en voorkeuren van Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen? 
Het maanteken is van groot belang als het gaat om eetgewoonten, omdat we onze verlangens en instincten gedurende ons hele leven uitdrukken met de energie die wordt weerkaatst door de maan. Door de reis van de maan aan de hemel te volgen, kunt u uw familie of gasten die u thuis uitnodigt meer laten genieten aan uw dagelijkse tafel. Daarom raad ik je aan eerst je Zonneteken te lezen en daarna je Maanteken.


De Haastige Ram









Zorgvuldig bereide maaltijden zijn niet voor de Ram omdat het hectische en haastige karakters zijn. Ze willen geen uren aan de eettafel zitten. Simpele en calorierijke maaltijden zijn goed voor het eindeloze generatorvermogen van Ram. Ze kunnen de voorkeur geven aan gerechten met hete peper, pikant, ui en tomatenpuree. Ze houden van appels als fruit. Evenzo, als ze hun dessertvoorkeuren gebruiken voor die gemaakt met appels, kunnen ze er erg van genieten. Ram-kinderen kunnen nooit nee zeggen tegen hamburgers, patat en pasta.



De Kunstenaar Stier
Stier, die dol is op gastronomie, kan de tafel gemakkelijk in een mooie kunstwerk veranderen. Het is een ritueel voor lieve Stieren om met plezier te koken, de tafel te versieren en urenlang met vrienden te kletsen aan tafel. De beste koks komen van Stieren tekens. Voor Stieren, die hun vijf zintuigen het sterkst gebruiken in de Zodiac, zijn smaak en oogplezier onmisbaar aan eettafels. Daarom veranderen zelfs gewone maaltijden in een feest met verschillende sauzen. Tafels die zijn uitgerust met hoofdgerechten in plaats van een open buffet, zijn precies volgens de tekens van Stieren. Chocolade is onmisbaar voor de Stier. Ze letten op de harmonie van alcoholische en niet-alcoholische dranken met voedsel.



De Sociale Tweeling

Als het kan, willen ze niet eens door de keukendeur. In feite ontvangen ze meestal hun gasten die naar het huis komen met de dichtstbijzijnde afhaalrestaurant. Gesprekken en gedeelde ideeën zijn belangrijker voor hen dan het voedsel dat ze eten. Ze nemen het als een antenne op zich om informatie tussen mensen te vervoeren. Het komt vaak voor dat Tweelingen die zich concentreren op een boek of een film kijken, vergeten te eten.. Het omzetten van de gedroogde gehaktballetjes, die overgebleven zijn van het feest van de Stier in gehaktballen met tomatenpuree zal volgens de Tweeling een goede beslissing zijn. Zelfs als ze nieuwe en andere menu's willen proberen, kan het resultaat teleurstellend zijn of kunnen ze het voedsel verbranden omdat ze niet beseffen hoe de tijd is verstreken. Tijdens het ontvangen van hun gasten is een open buffet of brunch de beste optie voor hen.



De Nostalgische Kreeft

 

Er is geen sterker horoscoop dan Kreeft als het gaat om eten, drinken, groeien. Ze zijn gemaakt met het motief om iedereen om hen heen te beschermen en te bewaken. Om deze reden brengen kreeften het grootste deel van hun dag in de keuken door. Niet alleen dat, ze kunnen zelfs besluiten om het werk uit te breiden en een restaurant te openen omdat ze graag mensen eten geven. Het is de levensfilosofie van de Kreeft om een ​​helpende hand te bieden aan de armen, behoeftigen, zwerfdieren. Hoewel ze niet zo veel elegante tafels kunnen opzetten als de Stieren, kunnen ze heerlijke maaltijden voor je bereiden door liefde en genegenheid toe te voegen met hun bekwame handen. De maaltijden die ze in hun kindertijd aten, de recepten van Oma of nostalgische maaltijden die een herinneringen hebben, kunnen gemakkelijk worden opgenomen in het menu van Kreeft. Kreeften zijn de tekens in de dierenriem die graag de moeder van iedereen zouden zijn. Fruitborden, verschillende vruchtensappen en zuivelproducten zoals kaas en yoghurt zijn erg belangrijk voor de mensen van dit teken. Ze houden ook van gesprekken die terug reizen naar herinneringen aan de tafels die ze hebben gedekt met mama´s tafelkleden uit hun jeugd.



De Gastronomische Leeuw

Het uiterlijk van het eten is voor Leeuwen belangrijker dan de smaak. Luxe porseleinen borden, kristallen glazen, rijk uitzicht op de omgeving, oude wijnen met aangename muziek, onthullen bijvoorbeeld de creatieve en positieve energie in de Leeuw. Ze kunnen hun karakter zo helder als de zon op tafel projecteren en direct indruk maken op andere mensen aan tafel. Zelfs als ze zelf niet kunnen koken, geven ze er de voorkeur aan om een ​​goede kok te zijn op de plaatsen die ze bezoeken. Ze kunnen gemakkelijk samenwerken met de koks en besteden veel tijd aan visuele presentatie. Ze houden van sterk gekruide gerechten die hen in die zin ontroeren, omdat ze hun emoties ervaren in de geest van een kunstenaar. Ze kunnen zonder aarzelen kruidnagel, kaneel en saffraan in hun maaltijden gebruiken. Als ze hun fysieke of mentale toestand willen verbeteren, kunnen ze zelfs smaken uitproberen die met goudstof zijn bestrooid. Ook genieten ze van lichte desserts bereid met sinaasappel.


 

De Voorzorgelijke Maagd
 
Je kunt vaak zinnen horen als "Als het niet gezond is, eet ik niet" of "Laat me een klein stukje nemen en het eerst proeven" dit is de teken Maagd. Perfectionistische Maagd-tekens zorgen voortdurend voor hun lichaam tegen het schadelijke; Ze kunnen een leven lang slank en fit blijven. Patat, fastfood, verpakt voedsel, te vet voedsel is totaal niets voor de Maagd. Het is gemakkelijk om een ​​Maagd blij te maken met gezonde plantaardige maaltijden, kleine hoeveelheden dierlijk voedsel, verschillende salades en verschillende olijfolie-hapjes. Een zorgvuldig bereide zelfgemaakte cake is het toetje waar ze het meest blij van worden.



De Gepassioneerde Weegschaal

Weegschalen, die gepassioneerd zijn door schoonheid, zoeken esthetiek en elegantie op hun tafels. Hoewel ze niet zo versierd zijn als de Leeuw, zijn de details op de tafel erg belangrijk voor hen. Ze willen hun gasten ontvangen aan hoogwaardige en elegante eettafels versierd met servetten en kandelaars. Weegschaal maakt graag gewone smaken anders met wijn, knoflook, tijm, verse kruiden, specerijen en andere specerijen. Ze maken hun tafel graag af met een goede wijn, fruitdesserts, druiven, gedroogd vlees en een stijlvol kaasplateau. De gerechten van een Weegschaal, moet zowel de ogen als de gehemelte van de gasten aanspreken. In die zin is elk detail erg belangrijk voor een Weegschaal.



De Wonderlijke Schorpioen

Fysieke en spirituele bevrediging is erg belangrijk voor de Schorpioenen die handelen met hun passies. Daarom heeft hun lichaam vaak eiwitten en peulvruchten nodig. Met linzen en sojabonen kunnen ze switchen in warme en koude gerechten. Ui en knoflook zijn ook de belangrijkste smaakmakers van hun maaltijden. Pittige dipsauzen en gefermenteerde producten doen een beroep op de diepe emoties van de Schorpioen. Wanneer hete sauzen en exotische kruiden in gepassioneerde lekkernijen veranderen, kan de dag van een Schorpioen niet stuk. Schorpioenmensen proberen het moeilijke om te zetten in plezier, dus de dinerceremonie duurt behoorlijk lang. Drankjes met een sterke smaak vormen een aanvulling op de smaak van de van Schorpioen.




De Heldere Boogschutter

Boogschutter is geboren om de wereld keukens te ervaren en staat vrij open voor het uitproberen van verschillende smaken. Etnisch en regionaal eten boeit hen ook altijd. Ze zijn echter niet erg goed in de keuken. Ze worden blij door in een verschillende restaurants diepe ideeën te delen met hun vrienden en te praten over levensfilosofie, waar ze het eten van verschillende culturen kunnen proeven. Boogschutters, die altijd optimistisch zijn over het leven, zijn over het algemeen gelukkige mensen. Films kijken met verschillende sauzen en verschillende smaken, uitgaan met vrienden en leuke gesprekken voeren in een restaurant of naar het buitenland gaan en de eetcultuur van dat land ervaren zijn de activiteiten die hen het meest gelukkig maken. Boogschutter zijn reizigers die niet op hun plaats kunnen blijven, altijd geprogrammeerd om het nieuwe te ontdekken.



 De Deftige Steenbok 

Als het niet de mensen zijn waar ze echt van houden, houden Steenbok-tekens niet van entertainen. Omdat ze erg blij kunnen zijn met hun eenzaamheid willen ze de overvolle gasten uitnodigingen vervullen als een taak. Daarom is het uitproberen van nieuwe smaken en verschillende recepten en het doorbrengen van lange uren in de keuken niet voor dit sterrenbeeld. Ze hebben al andere "zeer belangrijke" verantwoordelijkheden. Bonen soep, rijst en salade, of het meest traditionele menu zijn meestal voldoende voor hen. Ze houden van zure, hete en pittige gerechten. Recepten gemaakt met wortelaroma's zoals aardappel, wortelen raap zullen de Steenbok heel gelukkig maken. Veel azijn en citroen aan salades toevoegen is één van de smaken die de Steenbok-tekens aanspreken.



De Snelle Waterman

Ze houden ervan om alle bekende regels van tafelmanieren helemaal opzij te zetten en hun tafels in te richten met alles wat verrassend, tegenstrijdig en origineel is. Ongewone recepten, ongehoorde gerechten en het op een heel andere manier koken van gewone gerechten zijn precies de acties volgens de Waterman-tekens. Omdat degenen die dit teken hebben, de mensen om hen heen graag verrassen. Het feit dat ze in zeer korte tijd hun werk gedaan krijgen met hun keukengerei is altijd het onderwerp dat ze het meeste applaus krijgen. Omdat ze het teken van eigenaardigheden zijn, moeten ze voedingsmiddelen zoals snacks, ontbijtgranen, asperges en selderij in hun menu opnemen die hen spiritueel ondersteunen en hun lichaam sterk houden. Ze zijn ook meesters om niet onvoorbereid te worden betrapt op hun gasten die plotseling overvallen met de ingrediënten die ze uit de diepvriezer halen.



De Romantische Vis

Mensen met dit teken hebben de neiging om dingen over eten en al het andere te laten gaan. Daarom werken ze liever rustig en vermijden ze haastig gedrag in de keuken. Hoewel deze situatie ervoor zorgt dat ze de maaltijden niet kunnen bereiden, zijn ze er heel goed in om iedereen blij te maken met de positieve energie die ze toevoegen aan de tafels die ze dekken. Gewoon koken wat er in huis is, is genoeg voor Vissen, omdat de artistieke geesten zelfs de eenvoudigste maaltijd zinvol maken aan tafel. Zij zijn de mensen die hun gasten tevreden te stellen met alleen soep en salade.  Het is voldoende voor Vissen om emotionele dialogen, intuïtieve krachten en gesprekken over de spirituele dimensie van het leven te hebben. Mensen van dit teken, geven om de drankjes die bij de maaltijd horen, kunnen ontzettend blij zijn met een gezellige borreltafel met een paar hapjes. Ze zeggen nooit nee tegen een goed bereidde heerlijke pastei.



Een reactie posten

0 Reacties