Subscribe Us

Granaatappel makkelijk ontpitten doe je zo!

                                      

Ken je het gevoel dat je eigenlijk zin hebt in een granaatappel, maar het moeilijk vindt om de granaatappel te ontpitten? Met dit trucje kun je gemakkelijk je granaatappel in slechts een paar minuten ontpitten. Bij het ontpitten van een granaatappel hoef je niet moeilijk te doen om aan je granaatappel fruit te komen.  Met de rode kleur, sappige en zure smaak staat granaatappel bekend als één van de meest veeleisende voedingsmiddelen die in ons op komt als het om fruit gaat. Ontzeg jezelf niet van zo'n nuttige vrucht, want met deze truc zal je snel merken dat het ontpitten van granaatappels eigenlijk niet zo moeilijk is als je had gedacht... Hoe je de granaatappel ontpit, hangt af van de manier hoe je de granaatappel snijdt en schilt. Op een goede manier snijden bespaart je veel moeite en helpt je om de granaatappelpitjes moeiteloos te verwijderen.


Je granaatappel ontpitten in 4 stappen;

  1. Pak allereerst een kom voor je. (om het morsen te voorkomen.)
  2. Snijd vervolgens de granaatappel horizontaal doormidden.
  3. Pak de onderkant van één van de stukken vast en sla met een harde tempo met behulp van een houten lepel op de bovenkant zodat de granaatappelpitjes eruit vallen.
  4. Pas dit proces toe totdat de granaatappelpitjes in alle delen van je granaatappel volledig eruit zijn. 
  5. Je granaatappel is klaar om te eten of te serveren. Zo makkelijk ging het! 😊
  6. Je kunt het eten als gewoon fruit of bijvoorbeeld toevoegen aan je rijst of salade.



  



Een reactie posten

0 Reacties