Vrienden, je kunt dit recept leuk vinden en/of delen, zodat veel mensen het zien en kunnen leren om verloren brood dat over is en nog goed gebruikt kan worden op deze manier te gebruiken in plaats van het verloren brood weg te gooien. Dit hartige gebak met verloren brood recept is in slechts 5-10 minuten gemaakt met oud brood. Het was zo heerlijk toen ik het voor t eerst had gemaakt, dat zelfs ik twijfelde of ik het wel met oud brood had gemaakt. Geloof het of niet, ik had nooit gedacht dat het zo'n lekker hartig gebak-je zou worden met verloren oud brood. Gooi je verloren brood dus niet weg. Helaas zijn er zoveel mensen op de wereld die kunnen smullen van het brood dat we weggooien. Laten we dat waarderen. Laten we het indien mogelijk delen met meerdere mensen.
Hoe je oud brooddeeg maakt met alle details.
Ingrediënten
3 eieren
1 capia peper
5 eetlepels yoghurt
1 hele oud brood
Een snufje peterselie
2 eetlepels fetakaas
2-3 verse uien
2-3 eetlepels olijfolie
Kaas
Een snufje zout
Bereiding
- Snijd het brood in kleine stukjes.
- Breek vervolgens de eieren in een mengkom voor de saus.
- Voeg de yoghurt, fijngehakte peper, kaas, peterselie en ui toe.
- Voeg zout en olijfolie toe en meng.
- Vet de Borcam-kom (ovenschaal) in met boter en verdeel het brood erover.
- Giet de saus over de broden en meng goed.
- Bak in een voorverwarmde oven van 180 graden tot hij roze kleurt.
- Rasp vervolgens de kaas en doe hem terug in de oven en haal hem uit de oven als de kaast smelt.
- Je kunt de Hartige gebak met verloren brood serveren door het in plakjes te snijden.
0 Reacties