Ingrediƫnten
1 Bloemkool
400 gr. Sperziebonen
1 glas druivenazijn (200 ml)
2 eetlepels Himalaya zout
1 glas knoflook
3 glazen water
1 theelepel citroenzout
5 kikkererwten
1 grote pot met deksel
Bereiding Ingemaakte groenten
- Snijd de bloemkool in stukjes, was in een kom en laat uitlekken.
- Was en snijd de uiteinden van de sperziebonen eraf.
- Los in een aparte kom 1 glas azijn, 2 eetlepels Himalaya zout, 1 theelepel citroenzout op in 3 glazen water.
- Leg eerst de kikkererwten op de bodem van je pot.!
- Leg de knoflook,bloemkool en sperziebonen in de pot en voeg voldoende van je opgeloste zoutzure water toe totdat je groenten bedekt zijn en sluit het deksel goed af.
- Laat he ingemaakte groenten 10 dagen op kamertemperatuur staan zonder het te openen en bewaar het op een koele donkere plaats in de schaduw.
Alvast eet smakelijk voor de genen die het gaan maken!
0 Reacties