Subscribe Us

Ingemaakte groenten




Ingrediƫnten


1 Bloemkool

400 gr. Sperziebonen

1 glas druivenazijn (200 ml)

2 eetlepels Himalaya zout

1 glas knoflook

3 glazen water

1 theelepel citroenzout

5 kikkererwten

1 grote pot met deksel



Bereiding Ingemaakte groenten 

  • Snijd de bloemkool in stukjes, was in een kom en laat uitlekken.
  • Was en snijd de uiteinden van de sperziebonen eraf.
  • Los in een aparte kom 1 glas azijn, 2 eetlepels Himalaya zout, 1 theelepel citroenzout op in 3 glazen water.
  • Leg eerst de kikkererwten op de bodem van je pot.!
  • Leg de knoflook,bloemkool en sperziebonen in de pot en voeg voldoende van je opgeloste zoutzure water toe totdat je groenten bedekt zijn en sluit het deksel goed af.
  • Laat he ingemaakte groenten 10 dagen op kamertemperatuur staan ​​zonder het te openen en bewaar het op een koele donkere plaats in de schaduw.
Alvast eet smakelijk voor de genen die het gaan maken! 

       
ingemaakte-groenten

Een reactie posten

0 Reacties